Po dvoch dnoch prestavky, opat v treningu. 25km beh na jahodnu a spat.

Pocas poslednych dvoch dni som toho vela nenaspal kvoli praci a tak som si povedal, ze vynecham vsetky ostatne treningy.
Na dnes som sa s kamosom Matom dohodol, ze si pojdeme po dlhsom case spolu zabehat na jahodnu a spat a preberieme predbezne planovanie spolocneho ultraku, ktory by sme mali absolvovat na buduci vikend. Tazko povedat, aky sme mali cas, kedze som si pri kratkej pauze zastavil cas na hodinkach a po vykonani malej potreby som ich zabudol opat zapnut. No aj napriek tomu, ze sme casto rozpravali, behali sme, ako stale, dost intenzivne. Inac sa mi behalo celkom v pohode, aj ked som prakticky cely den pil iba stavy z dvoch ananasov, mal som dve avokada a vypil som 3l stavy z pomarancov. Pocas behu som si zobral do flasky 0,6l pomarancovej stavy, no v tom teple som to mal o chvilu teple, takze som vlastne polku uz pil pravdepodobne zoxidovanu…
Po behu som este dal hodinu a pol sauny.
Vecer som zjedol velku misu zeleninoveho salatu s lyzicou jablcneho octu. Konecne prichdzam, aj ked pomaly na chut tomuto octu. Ocot som nikdy nemal rad, no po precitani ucinkov jablcneho bio octu na nas organizmus, mi nedalo to nazacat konzumovat.
Od kedy som presiel na vitarianstvo a neskor na fruitarianstvo, tak som zatial schudol 6kg. Vela z toho aj zo svalovej hmoty. No stale verim, ze to je hlavne tym, ze sa telo vnutorne cisti, kedze trenujem rovnako, ak nie viac a unavu, ci vycerpanie necitim vobec. Takze som celkom zvedavy, kde sa moja vaha az zastavi 😀 
Zajtra, ak nezabudnem, rad by som na beh vyskusal domaci med, scukornateli. Dam si zopar lyzic do sackov a pocas behu najdem najlepsiu moznost konzumacie. Verim, ze tento druh bio energiteckeho “gelu” bude pre mna fungovat aspon tak dobre, ako pomarancova stava. Pokial mi nepride bezecka ladvinka s flasov v termoobale, tak nebudem pri behu pouzivat cerstve ovocne stavy, lebo pri tomto teple rychlo oxiduju. 
Posted in Uncategorized.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *